VISION

FILMPRODUKTION

Vi arbetar med olika former av rörlig bild på Sound & Vision Studio. Vi både tillhandahåller tjänster och skapar våra egna projekt. Inget är för stort eller för litet för oss, vi försöker alltid att se till att din dröm tas från idéstadiet till verklighet oavsett om det är en företagsfilm, musikvideo eller kanske en kortfilm.

MUSIKVIDEO

Behöver du eller ditt band synas för att höras? Att producera en professionell musikvideo kan vara avgörande när ett skivbolag eller en bokare tittar åt ditt bands håll. Har du en idé eller vill du att vi jobbar fram något tillsammans? Hör av dig till oss på Sound & Vision så löser vi det!

DRÖNARFOTO

Vi jobbar med allt från att komma ut och fota ditt hus till att filma för stora produktioner. Vi kan flygfota och flygfilma alla tänkbara objekt, aktiviteter och upplevelser. Drönarfoto är ett smidigt och säkert sätt att visa en bra översikt av ett område som vanligtvis är mycket svårt att se, t.ex en mäklare som vill visa ett fantastiskt läge.

Vi har kommersiellt tillstånd för flygfotografering och flygfilm. Tillståndet utfärdas av Transportstyrelsen. Säkerheten kommer först och därför flyger vi inte för nära t ex stora folksamlingar. Vi flyger en DJI Inspire 1 med Zenmuse X5 kamera.