VISION

FILMPRODUKTION

Vi arbetar med olika former av rörlig bild på Sound & Vision Studio. Vi både tillhandahåller tjänster och skapar våra egna projekt. Inget är för stort eller för litet för oss, vi försöker alltid att se till att din dröm tas från idéstadiet till verklighet oavsett om det är en företagsfilm, musikvideo eller kanske en kortfilm. Klicka här för referenser!

MUSIKVIDEO

Behöver du eller ditt band synas för att höras? Att producera en professionell musikvideo kan vara avgörande när ett skivbolag eller en bokare tittar åt ditt bands håll. Har du en idé eller vill du att vi jobbar fram något tillsammans? Hör av dig till oss på Sound & Vision så löser vi det! Klicka här för referenser!

FÖRETAGSFILM

Vi filmar allt från er föreläsning till reklamfilmen för ert företags senaste produkt, dokumenterar ditt frukostmöte eller följer med på kickoffen utomlands! Visuellt innehåll är allt viktigare i sociala medier och möjligheten att titta på film, klipp och streamad, har förbättrats rejält och detta framför allt i våra smartphones. Redan idag står video för mer än hälften av den globala datatrafiken. Film skapar känslor! Klicka här för referenser!